Zdzisław Jacewicz Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam. Mam używany galaxy s3 mini, który samoczynnie wychodzi ze stanu uśpienia i do niego powraca. Jest to denerwujące, gdyż tel. bez przerwy miga. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 @Zdzisław Jacewicz Powiem Ci tak, ten typ procesorów o ile dobrze pamiętam, ma problemy z wybudzaniem etc;a teraz z innej beczki, próbowałeś dokonać wipe? albo zobacz czy jakaś aplikacja nie wybudza urządzenia samoczynnie, jeśli nadal będzie problem się powtarzał proszę sprawdzić przycisk zasilania jak i home button czy są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ustawienia fabryczne może pomogą ale upewnij się ze żaden przycisk nie jest wciśnięty czy cośEdit: @up wyprzedziłeś mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zdzisław Jacewicz
Witam. Mam używany galaxy s3 mini, który samoczynnie wychodzi ze stanu uśpienia i do niego powraca. Jest to denerwujące, gdyż tel. bez przerwy miga. Proszę o pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi