hyrus1 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 witam! mam pytanie odnosnie ladowania poprzez podstawke indukcyjna, wiem ze musze dokupic rowniez tylny panel dostosowany do takiego ladowania. I teraz mam pytanie jak to dziala kiedy telefon ma zalozony futeral, czy to wszystko zadziala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jaki telefon chociaż mógłbyś podać jestem na Tapatalku i tam nie widać dokładnie w którym to dziale więc wiesz.. Albo najlepiej popraw temat na taki który będzie zgodny z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 @DaRkShAdOw on ma nota edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 @hyrus1 wiec tak: Wg mnie przez etui nie naładujesz. Dlaczego? Nie bez powodu są specjalne tylne panele umożliwiające takie coś. Przez zwykłą klapkę tak nie naładujesz, bo przez coś musi płynąć to zasilanie ładujące baterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyrus1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 O 1.10.2015o22:40, DaRkShAdOw napisał: @hyrus1 wiec tak: Wg mnie przez etui nie naładujesz. Dlaczego? Nie bez powodu są specjalne tylne panele umożliwiające takie coś. Przez zwykłą klapkę tak nie naładujesz, bo przez coś musi płynąć to zasilanie ładujące baterię odswiezam temat, kupilem cewke do ladowania bezprzewodowego(dedykowana do edge), ktora zalozylem pod samsungowskie etui iii... dziala. musialem zrobic mala przrobke cewki, bo nakladaly sie styki cewki z tymi od etui (od wygaszania ekranu), cewka przyklejona do etuii, a nie do telefonu jak to przewidzial producent cewki, w efekcie koncowym ladowanie bezprzwodowe dziala, klapka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi