Rebeluch Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Mam pytanie. Mam S Advance stock rom JB z rootem i TWRP+ greenify.Bateria jest nowa, ale podczas gdy telefon nie jest używany potrafi zejść z 80% do 73% w ciągu 2h.W wkalelocku detectorze nie ma nic niepokojącego.W czym może tkwić problem?Bardzo proszę o pomoc, ci mogę zrobić aby być użytku bateria nie leciała tak szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 nie wiem jak inni ale wg mnie to nie jest tak dużo, ale.. po czym tak sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rebeluch Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ok jednak wakelock detector pokazał takie coś.Jak to wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 co wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rebeluch Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ten proces systemUpdateService Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 to jest wg mnie aktualizacja oprogramowania odinstaluj aplikacje o tej nazwie a bateria MOŻE lepiej będzie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rebeluch Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nie lepiej zamrozić w sdmaid?Tylko jak znajdę ten proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 tylko powiedz mi po co zamrażać, lepiej odinstalować S advance i tak nie dostanie już żadnego oficjalnego update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ja tam widzę też usługi Google Ci bardzo drenują. Ogranicz je przez Greenify. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Szczerze to najlepiej wszystko zaznaczyć w Greenify, oprócz aplikacji tych co często używamy np. Facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rebeluch
Mam pytanie.
Mam S Advance stock rom JB z rootem i TWRP+ greenify.
Bateria jest nowa, ale podczas gdy telefon nie jest używany potrafi zejść z 80% do 73% w ciągu 2h.
W wkalelocku detectorze nie ma nic niepokojącego.
W czym może tkwić problem?
Bardzo proszę o pomoc, ci mogę zrobić aby być użytku bateria nie leciała tak szybko?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi