Kamiks Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam.chciałbym sie zapytac jak działa owy CM ?Chchiałbym zmienic na swoim tel ale obawiam sie ze moze nie wszystko byc tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 poprawna nazwa tematu [Model telefonu]Problem tu dałeś tak, że nie wiadomo o jaki tele chodzi powiedz jaki, to już poprawie, bo widzę że nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiks Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 LG optimus 4X HDchciałbym wiedziec jak bedzie to mykać.z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 wiesz co? poczekaj na @PeliKana on ma ten tele i ci powie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiks Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Powiem tak, jest jednym z najlepszych custom romow ten cm11official nightly, mogę Ci go polecić, ja zawsze zmieniałem romy i i tak wracałem do cm11, aktualnie mam aosp 5.1 Ale i tak wrócę do cm11 raczej, dlaczego? Bo jest bardzo stabilny etc niż inne romy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi