JDJD Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 czy ten jeden z plików do pobrania ma 719mb? o doklandniej rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Tyle wazy ten Rom Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDJD Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Kowalczyk Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Wszystko ładnie wgrane i działa, tylko gdy próbuję włożyć kartę pamięci 32GB zapełnionej muzyką w ~99% to telefon zaczyna świrować, wyłącza się lub uruchamia ponownie, na andku 4.1.2 ta sama karta pamięci śmigała bez problemu. Kartę na wszelki wypadek sformatowałem i włożyłem do telefonu po czym znów wgrałem całe 29GB plików i nadal dzieje się to samo. Dodam że na tej samej karcie, jak podłączyłem ją zaraz po formatowaniu gdy była pusta, nie było żadnych problemów. To samo z kartą 2GB, gdy ją podłączam a jest mimimalnie zapełniona to działa bez problemów. Wgrałem czysty V20C i też nie działa karta ;/ Edit: Świeżo zainstalowany V10I, brak problemów Różnica jest taka że przy systemach 4.1.2 (długo korzystałem z V10E) przy włożeniu karty jest ona skanowana pod względem plików multimedialnych (co trwa dość długo zważywszy na wielkość karty), natomiast V20C tego nie ma, wkładam kartę i teoretycznie od razu jej mogę używać (W ES File jak szybko sprawdzę to mogę obejrzeć co jest na karcie, aż się tel. nie wyłączy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi