VAdamV Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam. Od wczoraj zaczęło coś się dziać z aparatem a mianowicie gdy chcę go włączyć wyskakuje komunikat błąd kamery. Pomaga jedynie restart telefonu.Moje pytanie brzmi czy to wina telefonu czy oprogramowania??Ostatnio instalowałem Lockwath.ApplockKilka gierek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie pomogło potem usunąłem applockera on musiał coś blokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Spróbuj reflash stock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @VAdamV wyczyść ustawienia aplikacji aparat, oraz jak masz custom recovery możesz zrobić wipe cache i dalvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VAdamV Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Telefon nie był w żaden sposób przerabiane nie ma root ani nic. Ja chciałbym wiedzieć czy to wina sprzętu czy oprogramowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @VAdamV wyczyść ustawienia apki do aparatu etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VAdamV
Witam. Od wczoraj zaczęło coś się dziać z aparatem a mianowicie gdy chcę go włączyć wyskakuje komunikat błąd kamery. Pomaga jedynie restart telefonu.
Moje pytanie brzmi czy to wina telefonu czy oprogramowania??
Ostatnio instalowałem
Lockwath.
Applock
Kilka gierek.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi