xJacub Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 mam androida 4.4.4 na telefonie i nie szuka mi aplikacij Need for Speed™ No Limits kiedys. wie ktos o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @xJacub To dlatego że jest blokada regionalna, z poziomu przeglądarki na PC możesz się zapisać do dostępu czy coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xJacub Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 a mozna ja jakos ominąć lub zmienic ip na jakies inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @xJacub nie ma w 100% aktualnie możliwej metody, nawet jak to pobierzesz, to będziesz miał coś po holendersku, oraz i tak nie odpalisz gry bo będzie weryfikowała licencje w GP, pomimo że gra jest (przynajmniej była) bezpłatna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xJacub Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 okej dzzieki, temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xJacub
mam androida 4.4.4 na telefonie i nie szuka mi aplikacij Need for Speed™ No Limits kiedys. wie ktos o co chodzi ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi