Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Download:RootMeMini2.zip Wymagania:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/599-clockworkmod-6028/ Instrukcja:Pobrany plik rozpakowujemy na dysku. Uruchamiamy telefon w trybie recovery ( vol- , + , vol+ , + home + power) zaraz po pojawieniu się loga puszczamy przycisk power. Telefon w trybie recovery podłączamy do komputera i uruchamiamy plik runme.bat z katalogu RootMeMini2. Mogą pojawiać się błędy próbuj ponownie.Aby sprawdzić czy posiadamy już uprawnienia roota możemy zainstalować SuperUser z Google Play. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK_PL Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 POMOCY jak klikam te runme.bat to mogę tak klikać z 80 razyy i dalej nic Ciągle te błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A recovery masz?? Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPcraft Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zadziala na androidzie 4.2.2 z cm 10.1 ?Czy musi byc 2.3.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zadziała ważne żeby recovery było odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ale co zadziała? ROOT na systemie CM10. 2?Dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPcraft Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mam recovery tylko chcialem sie upewnic. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xGen Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Root będzie działał na GT-S6500D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeusz kolarz Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 elo pomuzcie jak zrobic root na samsung galaxy mini 2 6500 kompletnie nie wiem jak sie zabrac do tegoelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ale co stanowi problem kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Całą instrukcje napisałem o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal3122 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 NIe moge uruchomić go w trybie recovery a klikam vol+,vol+, home i power naprawa płyty głównej Dobra uruchomiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 @ziomal3122 problem sam się rozwiązał? Takie są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciatek Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jeśli dobrze zrozumiałem, a wole się dopytać nim coś spieprzę, na stockowym 2.3.6 też to zadziała? EDIT: Mogę prosić o ponowne dodanie CWM? Użyłem innego, 6.0.3.2 i runme wywala za każdym razem błąd "error: device not found" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi