Witam zakupiłem telefon Lenovo A806T, jednak jak to Lenovo prosto z chin irytują mnie aplikacje chińskie i inne Znalazłem bardzo miły rom bardzo chwalony :
Sformatowac partycje: CACHE,DALVIK CACHE,DATA i SYSTEM
Zainstalowac
Zainstalowac GAPPS
Wszystko w porządku, dla osoby która ogarnia temat wgrania romu. Niestety ja jestem zielony na tym punkcie. I tu zaczyna się moja prośba, czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i napisał mi krok po kroku jak wgrać takowy rom? Z góry dziękuję
Pytanie
Grafito
Witam zakupiłem telefon Lenovo A806T, jednak jak to Lenovo prosto z chin irytują mnie aplikacje chińskie i inne Znalazłem bardzo miły rom bardzo chwalony :
>http://www.movilesdualsim.com/tema/miui-v6-lenovo-a806-a808t-multilenguaje-v-5-8-7-estable-actualizacion-semanal-by-pirinvk.92190/
Według instrukcji :
Instalacja przez TWRP
Sformatowac partycje: CACHE,DALVIK CACHE,DATA i SYSTEM
Zainstalowac
Zainstalowac GAPPS
Wszystko w porządku, dla osoby która ogarnia temat wgrania romu. Niestety ja jestem zielony na tym punkcie. I tu zaczyna się moja prośba, czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i napisał mi krok po kroku jak wgrać takowy rom? Z góry dziękuję
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi