Maniuś Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Szukam romu do telefonu żeby wszystko działało chodzi mi dokładnie o aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Polecam używać funkcji Szukaj.Ja korzystałem z najstabilniejszego CM na miniacza, polecam. http://forum.cyanmod.pl/index.php/topic/4981-samsung-galaxy-mini-2-cyanogenmod-101-nieoficjalny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 A działa w nim aparat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 @Manius tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dobra zainstalowałem i wszystko działa tylko nie raz się przycina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Przycina się? a procek podkręcony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Przycina się? a procek podkręcony ?Zdarza się To androidProcek podkręcony jest zaraz po wgraniu CMNo chyba, że ma Touchwiza UX to tak. Na początku ok a później lagi jak cholera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Nie nie, pewnie jest ustawione maksymalne taktowanie na 0,8 a lepiej ustawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja zara po wgraniu 10.1 miałem 1 GHz Polecam jeszcze zainstalowanie seedera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 O, ja nie xdd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Szukam romu do telefonu żeby wszystko działało chodzi mi dokładnie o aparat
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi