King_Stone_69 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Gdy ktoś do mnie dzwoni to odbieram i musze odczekać kilka sek. zanim pojawi się ekran połączenia. Jest to uciążliwe gdy ktoś czeka aż coś usłyszy. Mam CM 12.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 @King_Stone_69 To jest globalny problem, bo ja też tak mam na swojej S2-jce i ani Ty ani ja na to nic nie poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czyli czeka mnie CM 10-11 i romy na nim bazowane. A czy na innych romach Lillipop byłby ten sam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 @King_Stone_69 hmmm... spróbuj innego dialera użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jakaś propozycja, jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 @King_Stone_69 Może takie cuś https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialerewentualnie wersja pro za parę złociszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Niestety nowy dialer nic nie zmienia, wszystko idzie na apkę systemową. Podejrzewam że romy 4.1.x-4.4.x nie mają tego problemu. Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Gdy ktoś do mnie dzwoni to odbieram i musze odczekać kilka sek. zanim pojawi się ekran połączenia. Jest to uciążliwe gdy ktoś czeka aż coś usłyszy. Mam CM 12.1.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi