Cinu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Siemka. Mam problem ponieważ jak chce zrobić full wipe w cwm wyskakują mi takie błędy:E:Can't mount CACHE:recovery/commandE:Can't mount CACHE:recovery/logE:Can't open CACHE:recovery/logZ góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Wgraj 3-plikowca odinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cinu Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Możesz trochę wyjaśnić Teraz zobaczyłem ze ten błędy są z plikiem log i last log. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @Cinu musisz wgrać stockowe firmware, najlepiej składające się z 3 plików z plikiem PIT, który zrepartycjonuję Ci jeszcze raz calutką pamięć wewnętrzną, aczkolwiek może to być też bug custom recovery, powiedz mi, od kiedy takie coś zaczęło się dziać? jak od razu po wgraniu tego custom recovery, to musisz wgrać inne custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cinu
Siemka. Mam problem ponieważ jak chce zrobić full wipe w cwm wyskakują mi takie błędy:
E:Can't mount CACHE:recovery/command
E:Can't mount CACHE:recovery/log
E:Can't open CACHE:recovery/log
Z góry dziękuje za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi