Mateuszhe Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witam. Zakupiłem dzisiaj Sony Xperie M4 Aqua i mam pytanie jak załadowac telefon pierwszy raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinkazki Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Telefon nie jest już załadowany? Jeżeli nie jest to po prostu na wyłączonym tel naładuj full baterię, włącz i śmigaj. Zasada taka - nie bój się doładowywać, rób to nawet często, nie zeruj baterii i najlepiej nie dobijaj do końca.Przedział 20%-80% i powinna długo posłużyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Była naładowana, ale teraz już mam 12%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinkazki Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 To nie rozładowywuj do końca. Nie musisz też ładować do full. Teraz baterii się już nie "formatuje" jak ongiś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi