Zacksu22 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jak w temacie. http://olx.pl/oferta/lg-spirit-4g-lte-nowy-CID99-IDbKcqN.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 coś często zmieniasz telefony jak będziesz chciał kupić telefon do modyfikacji to napisz topic na forum, a nie kupuj bo okazja, normalny user androida na to nie spojrzy, ale jednak są tacy co im potrzebny root, custom recovery takich na przykład jak ja, Ty i wielu innych.... wracając do sprawy, napisz ten topic o tym fonie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 coś często zmieniasz telefony [emoji14]jak będziesz chciał kupić telefon do modyfikacji to napisz topic na forum, a nie kupuj bo okazja, normalny user androida na to nie spojrzy, ale jednak są tacy co im potrzebny root, custom recovery takich na przykład jak ja, Ty i wielu innych.... wracając do sprawy, napisz ten topic o tym fonie [emoji14]Bo u mnie musi być root,recovery i jakieś wsparcie społeczności Dobrze jeszcze jak telefon ma konkretne bebechy i uciągnie to i tamto.Walking Dead ppsspp itp.Reszta jest mniej ważna.Napisać topic o tym telefonie?To znaczy się co dokładnie?A za pomoc dzięki.Jakbym kupował nowy telefon to będę sie pytał na forum.A co do zmieniania przezemnie telefonów to wszystkich z androidem przez 3 lata miałem juz ponad 150.I z żaden nie spełnił moich wymagań w 100 %Więc wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @Zacksu22 Uuuu... to jesteś pierwszą osobą, której przeleciało przez ręce aż tyle telefonów, a którą mam styczność tutaj Nie szkoda Ci kasy tak zmieiac co trochę? Wiadomo, że w ideał nie trafisz, każdy będzie miał jakieś wady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) @Zacksu22Uuuu... to jesteś pierwszą osobą, której przeleciało przez ręce aż tyle telefonów, a którą mam styczność tutaj Nie szkoda Ci kasy tak zmieiac co trochę? Wiadomo, że w ideał nie trafisz, każdy będzie miał jakieś wady.No jestem pierwszą osobą może.W kazdym razie ja handluje prawie że telefonami w ostatnich 3 latach.Od zte blade sie moha przygoda z androidem w 2011 roku zaczęła.Przewinęło sie sporo telefonów.Z androidem/zymbianem/ios/wpI żaden mnie do siebie na dłużej niz miesiąc nie zatrzymałA telefony mam zazwyczaj z wymian.Znajduję chętnego z dopłatą lub bez.I sie zamieniam po prostu.I tak od 2011 roku.Moje małe przekleństwo.Bo nie mam dłużej telefonu niz półtora miesiąca k***aTemat do zamknięcia. LG dziś sprzedałem Edytowane 20 Września 2015 przez PeliKan proszę o nie stosowanie wulgaryzmów, przynajmniej nie w publicznym temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi