miniii Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Cześć, mam problem gdyż wgrałem przez jakis tam GURU stocka, a wczesniej byl cm12.Po wgraniu zresetowalem raz telefon,i w kółko jest tak, że tylko logo htc, czarny ekran i tak w kółko.Wiecie co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Zacząć od wgrywania strocka kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Próbowałem, cały czas mi wyskakiwały failedy jak chcialem wgrać przez fastboota ruu.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A nie powinieneś wgrywać firmware z pliki .exe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 @miniii a ten stock jest na Twoją wersję CID'a?oraz czy blokowałeś bootloader? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 @PeliKan Mam Relocked, a za pierwszym razem musialem odblokowac bo root był wymagany.. (dunski telefon brak polskiego jezyka)Że co proszę? CID? @Edit1:Odblokowałem bootloader, recovery wróciło..Ale jakoś włączyłem instalacje ruu i nic. z 45 minut jest to samo ze wysylanie ale 0/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @miniii poczekaj maks godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @miniii poczekaj maks godzinęRuu co prawda nie zainstalowałem, ale wrzucilem rom viperone, i smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
Cześć, mam problem gdyż wgrałem przez jakis tam GURU stocka, a wczesniej byl cm12.
Po wgraniu zresetowalem raz telefon,i w kółko jest tak, że tylko logo htc, czarny ekran i tak w kółko.
Wiecie co robić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi