vvvzc Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam potrzebuje jasnej instrukcji wgrania CM12.1 mam wgranego tylko roota. Ps.: Wszystkie sposoby gdzie potrzebny jest PC odpadają iż nie posiadam komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Pobierz z Google play TWRP ManagerI nim wyszukaj Recovery pod swój model i zainstaluj ( o ile ci działa root) Potem możemy jechać dalej z koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Które wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A jaką masz wersje ? SGH- ?? Pod baterią jest na nalepce widnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nic takiego nie mam pod baterią Gdy wpisałem te nazwy wyskakiwały inne telefony niż ten co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Musi być. W ustawieniach tez jest model. I na pudełku.Jeżeli nie ma na liście to musisz .... wgrać przy pomocy PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 jzo54kA tego na liście nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @vvvzc 1. Na jakim ROM'ie teraz siedzisz?2. Masz ROOT'a?3. W TWRP Manager jak i na stronie nie ma nic o GT-I9100, a więc nie ma wsparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Android 4.1.2 Roota mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ściągnij cpu-z i szukaj w nim nazwy hercules lub skyrocket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie ma tam takiej nazwy jak hercules lub skyrocket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 @vvvzc To w takim razie pobierz CWM KitKat Compatible, potem zrób full wipe. Pobierasz z naszego forum CM 12.1 i Gapps. Jak Ci wyskoczy coś o możliwości utraty ROOT'a po prostu dajesz yes i masz zainstalowany ROM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Link do tego CWM można prosić i jak to zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 @vvvzc Podrzucę Ci nawet paczkę ZIP. CWM-KitKatCompatible-i9100.zip Wchodzisz do recovery i go flashujesz. Wrzuć do wewnętrznej pamięci i wio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Coś lipna ta paczka bo podczas jej instalowania wyskakuje to:E: Signature verification failed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Zainstaluj custom recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jakiś link podasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/1085-[samsung-Galaxy-S2-I9100]-ClockworkMod-Recovery-6.0.2.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Do tego trzeba PC a ja go nie posiadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 @vvvzcNie trzeba PC, bo mam lepsze recoveryPhilZ-cwm6-XXMS1-OXA-4.53-signed.zipProszę P.S: Po ty jak sflashujesz to od razu KitKat Compatible. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vvvzc Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dziekuje wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vvvzc
Witam potrzebuje jasnej instrukcji wgrania CM12.1 mam wgranego tylko roota.
Ps.: Wszystkie sposoby gdzie potrzebny jest PC odpadają iż nie posiadam komputera.
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi