kinomam0 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam Jest to wtyczka Adobe Flash Player na nasze xperie x8 umożliwiające oglądanie filmów z takich serwisów jak pecetowiec , zalukaj itp. Oczywiście gry we flashu tez są obsługiwane , lecz te bardziej wymagające z przyczyn technicznych (jak x8 ) nie są obsługiwane. Wymagania to Android 2.2+ Link do pobrania paul1989@xda_flash_player.10.2.1.rar Testowane na arm6 xperii x8 prawdopodobnie może działać na innych modelach telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Edytuj swój post wrzucając na forum flash playera jako plik. Jeżeli waży więcej jak 15MB to podeslij mi na PW - ja go dodam. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Oki zapomnialem dodac jak bede w domu to dodam Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Usunąłem 2 raz. Jeżeli plik ma do 15MB, wyrzucasz na forum. Powyżej, przeaylasz mi na PW - ja go umieszczano na serwerze. spokojnie docieramy się. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dobre sobie.... Pisze format pliku nie obslugiwany mysle ze tylko foty mozna wstawiac Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Pakuj w zipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi