blogabet2015 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam. Mam problem z pogłosem (echem) u rozmówcy po drugiej stronie. Na sofcie Samsunga tego nie miałem. Wyciszanie podczas rozmowy też nie pomaga. Proszę o radę. Nr kompilacji romu to cm_jfltexx-userdebug 5.1.1 LMY48G 50e7d68b9b.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @Blogabet Blogabet wyłącz nfc i zobacz czy problem nadal występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 przeniosłem i poprawiłem.ten problem jest tylko na cm12.1, czy na innych też? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blogabet2015 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nie wiem czy na innych. Próbowałem 11tkę, ale błąd mi jakiś wywalało i wróciłem do tego modu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Zrób backup tego romu w recovery i wgraj np. Stock na chwilę aby zobaczyć czy problem nadal występuje, bez tego nie będzie wiadomo czy to wina romu i trzeba będzie go zmienić czy to uszkodzenie mechaniczne i wtedy raczej serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blogabet2015 Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Wygląda na to, że jest poprawa. NFC wyłączone, wyciszony głos w słuchawce na maxa. Będę obserwował. Na razie dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @Blogabet Blogabet temat zamykam z powodu rozwiązania problemu, jak jednak problem się powtórzy, napisz nowy temat Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
blogabet2015
Witam.
Mam problem z pogłosem (echem) u rozmówcy po drugiej stronie. Na sofcie Samsunga tego nie miałem. Wyciszanie podczas rozmowy też nie pomaga. Proszę o radę. Nr kompilacji romu to cm_jfltexx-userdebug 5.1.1 LMY48G 50e7d68b9b.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi