kinomam0 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Oczywiście jeśli ktoś już musi nas zaszczycić informacja , ze bez roota nie udało mu się usunąć plików systemowych itp. no to już przebolejemy Jako ze jestem założycielem tematu , to mam przywilej pisania jako pierwszy Kiedyś z głupoty z bacikiem zamieniłem się karta SD i uruchomiliśmy nasze telefony . Okazało się ze mój telefon skopiował jego wszystkie aplikacje itp. (oczywiście nie działały). A z kolei jego telefon w ogóle się nie uruchomił , co zmusiło go do reinstalacji roma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Oczywiście jeśli ktoś już musi nas zaszczycić informacja , ze bez roota nie udało mu się usunąć plików systemowych itp. no to już przebolejemy Wprowadzasz Niemiłą atmosferę bo wiem że o mnie mowa :< Jako że mając internet 512 kb/s ściagnięcie AOSP zajmuje mi tydzień / dwa po ściągnięciu Froyo na mój telefon popadłem w samozachwyt. Zabrałem się za kompilacje kompilowało się 2 dni. Czyli podsumujmy - tydzień ściagania , 2 dni kompilacji tylko po to żeby dowiedzieć się ze zamiast 2.2.2 ściagnałem 2.2.3 przez co mój Alcatelek Leżał i kwiczał tydzień (focha walłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Oki Było to nie świadome Tak jakoś samo przyszło i sory jak ...... sam wiesz pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Oki Było to nie świadome Tak jakoś samo przyszło i sory jak ...... sam wiesz pzdr Ja się nie gniewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi