Karol Augustyn_44977 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam Poszukuje stabilnego ROM'u do Galaxy Y GT-S5360,przeznaczenie głównie do gier,może nie działać kamera,bt,radio itp.ale żeby chodził stabilnie ;D Z góry dzięki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 polecam RemixPlus v2.5 z update do 2.8 nieźle wygląda, a szybkość? Mi nigdy nie zamulił, stabilny w 100% preinstalowany Seeder - aplikacja do likwidacji lagów, wg mnie najlepszy ROM, fajnie by było gdyby był bazowany na JB czy KK a nie na GB, mimo to, jak mówiłem najlepszy ROM, angry birds czy.. no jakakolwiek gra ze sklepu którą miałem nawet się nie zacięła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol Augustyn_44977 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dziękuje A co sądzisz o Hyperion 9/10??Podałbyś link do tego Romu co używałeś?? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2170055 hyperion.. szczerze? nawet go nie instalowałem, nic ciekawego w nim nie widziałem, remix zainteresował mnie interfejsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Karol Augustyn_44977
Witam
Poszukuje stabilnego ROM'u do Galaxy Y GT-S5360,przeznaczenie głównie do gier,może nie działać kamera,bt,radio itp.ale żeby chodził stabilnie ;D
Z góry dzięki za komentarze
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi