Dariusz Podsiadło Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Interesuje mnie to czy nie ucegle telefonu i czy bootloader zablokuje się na nowo, i czy moge to zrobić przez pc companion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Bootloader się nie zablokuje, telefonu nie uceglisz i lepiej będzie wgrać stocka przez flashtool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 @Dariusz Podsiadło przez flashtoola odceglisz, oraz możesz zrobić relock bootloadera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dariusz Podsiadło Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dzięki bo miałem problem z wgrywaniem twrp i cwm, czarny ekran sie pojawiał gdy chciałem wejść i telefon sie restartował, dlatego chce wgrać wszystko od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dariusz Podsiadło
Interesuje mnie to czy nie ucegle telefonu i czy bootloader zablokuje się na nowo, i czy moge to zrobić przez pc companion
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi