webster115 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników! Z racji,że jestem nowy tutaj,zostałem tutaj przekierowany w sprawie oprogramowania dla Alcatel POP C9.Telefon dość nowy (2014 rok),no i słynie zainteresowaniem,lecz nikt nie stworzył jeszcze tematu.Każdy telefon,który posiadałem (smartphone) ze starszym androidem został przerobiony i wgrany CM (który bardzo mi się podoba).Będzie wsparcie dla tego modelu?Słyszałem,że stock będzie aktualizowany z 4.2.2 do 4.4.4 KitKat ale zanim się za to zabiorą to wgrałbym CM 12.1 (5.1).Dziękuję i proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 @webster115 Jedynie co to na razie możesz zrootować ten telefon. Poszukałbym czy coś jest na niego po wujku google ale już późno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 root+xposed+monster ui [może nie działać] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
webster115
Witam serdecznie wszystkich użytkowników! Z racji,że jestem nowy tutaj,zostałem tutaj przekierowany w sprawie oprogramowania dla Alcatel POP C9.
Telefon dość nowy (2014 rok),no i słynie zainteresowaniem,lecz nikt nie stworzył jeszcze tematu.
Każdy telefon,który posiadałem (smartphone) ze starszym androidem został przerobiony i wgrany CM (który bardzo mi się podoba).
Będzie wsparcie dla tego modelu?
Słyszałem,że stock będzie aktualizowany z 4.2.2 do 4.4.4 KitKat ale zanim się za to zabiorą to wgrałbym CM 12.1 (5.1).
Dziękuję i proszę o pomoc!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi