Al Khalif Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Kupie komputer.Wymagania-działa (ewentualnie wiadomo co nie działa)-RAM od 32 do 512-procesor do 1.4GHz(najlepiej do 60MGz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 W co będziesz grał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 @Al Khalif mam, dysk bodajże 40GB, są dwa, jakiś celeron czy coś ale 1400MhZ powinien miecoraz.... 1GB ram SDRAM i wgrana 7demka ultimate xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Peli za mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Chciałbyś mój?Procek sempron 2800+ 1.6 ghz, 1,25 gb ram ddr, msi nvidia gf 6600gt, dwa dyski 120 gb i 40 gb i zasilacz bodajże 350W, napęd DVD z win xp pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 za mocne. Winda 95 ma tam hulać. A tak z ciekawości ile chciałbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 150 zł i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dużo. Ja oferuje (wiem że mało) 50zł, ale daruje mu drugie życie @pelikan a ty ile chcesz za tego pc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja mam 2 kompy jeden działa a drugi nie ma zasilacza ale mogę go dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jaka specyfikacja? jak dajecie oferty to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja może coś bym złożył z części, tylko obudowy do tego nie mam.z części to mam sprawne: CPU: AMD DX4 (100MHz), i może AMD DX2 60 lub 80 MHZKartę sieciową na złącze ISA, PCIKarty graficzne za złącze EISA i ISA, nie pamiętam czy mam dwie, i PCIPamięci RAM SIMM(od 2-4MB, EDO SIM, SDRAM, DDRCo do płyty głównej pod procesory AMD DX to nie pamiętam czy jest sprawna.Co do zasilacza to powinienem mieć.Monitor kineskopowy 14cali sprawny jest.Dysk HDD może jakiś bym znalazł przedział od 200MB do 900MB, CD-ROM też pewnie jakiś mam.Kable i taśmy do HDD i CD też mamkarta dźwiękowa i kontroler HDD/CD też pewnie mam na ISAStację dyskietek powinienem mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Na poco Ci stary komp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 @Al Khalif nie wiem z 50dyszek z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 @dasiekBo jestem informatykiem i sympatykie tego sprzętu @Rafal_0 co do twojego sprzęty było by fajnie. Ale jeszcze szukam @s00pher W gry takie jak herowsy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jezeli chcesz pobawic sie w jakies sieci, laczenia, tworzenie stacji roboczych to ok, ale jak moge skromnie zasugerowac (a wiem co mowie, tez jestem informatykiem) moze zamiast wydac 200 zl na kilka kompow, zainwestuj w Cudeńko tj RassberryPI albo tanszy odpowiednik OrangePI Pc? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 @dasiek Nie chodzi o to. Ja kolekcjonuje komputery. A poza tym nie ma tego klimatu.Jak narazie posiadam atari, pegasusa (oryginalnego), armade m 700 i commodore 64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmag Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Mam gdzies Compaq'a... 24mb ram dim. Pentium 486hz reszty nie pametam. Windows 3.11 plynnie chodzil. W95 tez dobrze. Nie wiem czy dziala... ale to bylo cudenko. Oczywiscie zespolony z monitorem[emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 W sensie wbudowany w monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinkazki Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jakiś rok temu sprzedałem komputer, który niegdyś kosztował około 10tyś zł PIII 500MHzPłyta - nie pamiętamGeforce 2 MXDysk 16GBFDD/CDZasilacz bodajże 120W Poszukaj na olx jest tego pełno, ludzie nawet oddają za darmo, lub za marne grosze. Co do odpalenia heroes zapewne III to oczywiście pograsz, ale ja np nerwowo bym nie wytrzymywał czasu uruchamiania, problemów zacięć etc.Herołsy to teraz można odpalić na smartfonie Natomiast dla kolekcjonera, to tak jak pisałem - tego sprzętu jest dość sporo w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @Al Khalif vmware i windows 95 i możesz tak pograć w stare gierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 @PeliKan instalowałem różne wersje win 95 na virtual pc od microshitu i na virtualboxie, za każdym razem błąd ochrony systemu coś tam nie można zainicjować urządzenia coś tamPonoć zależy to od taktowania procesora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmag Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Tak, razem z monitorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi