adi888 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam w tym temacie chcę się was zapytać czy jest jakaś nowsza aktualizacja systemu do telefonu Kruger&Matz Mist. Aktualny system to 4.1.2 niestety troszkę stary bo nawet baterii w % nie pokaże . Czytałem że Mist i Live to telefony o tych samych parametrach tylko pojemność baterii się zmienia. Pytanie do was czy jest jakiś nowszy system do tego telefoniku ? Z góry serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Proszę o poprawienie tematu. Poprawna nazwa tematu to np. [sony Xperia E1] Czy jest aktualizacja do Android 4.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Do takiego chińczyka trudno znaleźć jakiekolwiek custom rom. Narazie możesz jedynie zrootować telefon i wgrać xposed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 @adi888 Do tego ma MediaTeka, więc racze nie masz co liczyć na aktualizację do nowszego Andka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Chciałem telefon do 400 zł w miarę ogarnięty a takim o n jest 1,2 ghz 4 rdzenie 1gb ramu dla mnie jest to wystarczajace i mimo to ze jest nawet chinczykiem ale naprawde nie da rady nic zrobic z androidem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 root i xposed i gravitybox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 yy a można po Polsku ? Jestem zielony w te klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 root, modyfikacja pozwalacjąca na dostp do systemu, jak konto administartor w windowsxposed i garvitybox sory za błędy szybko pisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A co mi po tym dostępie do systemu ? Czy mógłbym ustawić obok baterii procenty naładowania ? A nie po lewej stronie jak to oferują aplikacje. No i czarny kolor w menu mi się nie widzi , dlatego chciałem nowszego androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @adi888 Raczej nie masz co liczyć z tym telefonem na Lollipopa. To przecież chińczyk z MediaTek'iem, a MediaTeki są nie modowalne i nawet producenci z tym układem mają problem z napisaniem sterowników i samego systemu (nowszego) do takiego stanu żeby działał. Możesz jedynie zrobić to co kolega @DaRkShAdOw poleca. Druga możliwość to zmiana telefonu na taki conie ma MediaTeka i ma dobre wsparcie developerów z XDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A co mi po tym dostępie do systemu ? Czy mógłbym ustawić obok baterii procenty naładowania ? A nie po lewej stronie jak to oferują aplikacje. No i czarny kolor w menu mi się nie widzi , dlatego chciałem nowszego androida.Możesz ustawic ten procent jak to jest na screenieCo do czarnego interfejsu chyba ale niemam pewnosci ale chyba jakis moduł może i gravitybox to umozliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 to za pomocą gravitybox ustawię tą baterię i inne pierdoły ? I czy nie stracę gwarancji ? Jeszcze jedno pytanie czy mógłbym go oddać na gwarancję pod byle jakim powodem i domagać się zwrotu pieniędzy ? Słabo mnie słychać jak rozmawiam więc mam już powód gwarancji , jak myślicie przejdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jeśli zrobiłeś roota to po gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nic jeszcze nie zrobiłem, jedynie co to aktualizacje od K&M wgrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 to za pomocą gravitybox ustawię tą baterię i inne pierdoły ?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Wolałbym zagrać w gwarancję w sensie aby odzyskać hajs i kupić coś innego ;D Jak myślicie przejdzie to że aplikacje wyskakuje mi że sms/mms przestało działać i na WCDMA mnie prawie przez fona nie słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 powinno, ile czasu temu zakupiłeś urządzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Urządzenie kupiłem 2014r. w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 @adi888 myślałem że nie dawno to byś mógł go oddać w ciągu 10ciu dni od daty zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 z początku był dla mnie ogar fon tylko żeby aktualizacja była do androida to chyba dobry wybór w tej cenie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 hah, prędzej Ci manna z nieba spadnie jak wyjdzie update dla andka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi888 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jak kupywałem nie wiedziałem o tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @adi888 To zapamiętaj na przyszłość, ze telefony z układem MediaTek to dno, dno i jeszcze raz dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi