dre4merOn Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Cześć. W tablecie kiano slim tab 8 wifi czasem łączy i mogę przeglądać strony a znów w innym miejscu nie łączy z wifi w ogóle. Czy mogę coś z tym zrobić? Jest to android nie modyfikowany, nie było nic zmieniane w tym tablecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 @Nivez Może to być wina albo routera (słabe antey), albo masz zbyt dużo przeszkód grube ściany. Może też być tak, że jesteś na innej kondygnacji budyku i może Ci gubić sygnał Wi-Fi co jest rzeczą normalną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Chodzi o to ,że w pracy nawet jak jestem blisko routera to nie łączy a w domu jestem z dala i łączy. Wyczytałem, że jak zmienię firmare to wifi zacznie łączyć. Zmieniać? Czy coś innego mógłbym jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 @Nivez Hmmm... spróbuj zmienić, może pomoże Antena raczej zepsuta nie będzie chyba że bardzo Ci upadł tablet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Chodzi o to także, że w pracy nie łączy a teraz w domu gdzie jestem łaczy z wifi bez problemu. Tablet nigdy mi nie upadł. I gdy zrobiłem wipe aplikacje zostały wszystkie czy to jest normalne, że aplikacje zostają po wipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 @Nivez Robiłeś Wipe Data? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 dokładnie jakie apki zostały?może one są preinstalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 @CyanowySamsung Nie nie robiłem. A jak zrobić? @PeliKan Zostały wszystkie np clean master. Mam Ci je wymienić wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 @Nivez Spróbuj najpierw ustawienia fabryczne.; Jeśli nie pomogą to w takim razie wio do recovery i tam powinno być coś takiego jak Factory reset. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Hmm nie wiem ale ustawienia fabryczne chyba naprawiły łączenie z wifi. Ponieważ jest w obu domach zasięg i bez problemu łączy. Zobaczymy jak w pracy jutro dam znać jak coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @Nivez W takim razie czekamy na Twoją relację czy pomogło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 11 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Hmm w pracy jest okej w domu i w drugim także. Jednak w trzecim , dalej nie ma wifi. Czy to wina routera? Sam już nie wiem gdzie szukać przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 zresetuj go do fabrycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Cześć. W tablecie kiano slim tab 8 wifi czasem łączy i mogę przeglądać strony a znów w innym miejscu nie łączy z wifi w ogóle. Czy mogę coś z tym zrobić? Jest to android nie modyfikowany, nie było nic zmieniane w tym tablecie.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi