Mateuszhe Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam. Zamierzam zmienić telefon. Najbardziej zalezy mi na tym zeby szybko, plynnie dzialal. Android 4.4, 5. Ekran o przekątnej minimum 5 cali. Telefon raczej chce kupic nowy nie używany Zastanawiałem się nad Moto G3 Gen lub LG G3 S.Zalęzy mi takze na czystym androidzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Bierz moto g3 gen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Podpinam się pod propozycją @Renox. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Moto G3 da radę? Bo jednak jestem wymagającym użytkownikiem i używam smartfona ca)y czas. A Asus Zenfone 2 Laser? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 @Mateuszhe Pewnie, że da radę W przyszłości będziesz miał świetny support na XDA Developers Co do Zenfone 2 Laser to nie brałbym choć to całkiem dobry fon, no ale nie będzie miał późniejszego wsparcia dev. Do tego wsparce producenta na początku jest dobre ale potem jest kaszanka. Wiem co piszę ponieważ mój brat posiada Zenfona 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 a moze bys troszeczke dolozyl i kupil oneplus one? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateuszhe Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dzięki za pomoc. Chyba kupię Moto G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @Mateuszhe Jak kupisz to podziel się opinią z nami co do tego telefonu Tak za miesiąc. Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateuszhe
Witam. Zamierzam zmienić telefon.
Najbardziej zalezy mi na tym zeby szybko, plynnie dzialal. Android 4.4, 5.
Ekran o przekątnej minimum 5 cali.
Telefon raczej chce kupic nowy nie używany Zastanawiałem się nad Moto G3 Gen lub LG G3 S.
Zalęzy mi takze na czystym androidzie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi