Gronie 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam. Niedawno zrootowałem telefon, i mam problem z sensorem (nie mogę obracać ekranu, tak jakby w ogóle nie miał ruchu). Zrobiłem wszystko według tego poradnika: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4740-samsung-galaxy-grand-neo-plus-root-krok-po-kroku/wszystko ładnie chodzi tylko nie ten sensor, czy ktoś może pomóc ? Tutaj macie screen z HwModuleTest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie kumam, ale już wiem co zrobić żeby obrócić ekran więc temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 hmm.. spróbuj sflashować stocka zobaczyć czy ustąpiło i potem znów root Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 hmm.. spróbuj sflashować stocka zobaczyć czy ustąpiło i potem znów rootsflashować czyli ? słabo ogarniam, bo w poradniku było o flashowaniu tego pliku. Zrobiłem to i dalej to samo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Flashowales kernel, teraz sflashuj caly syatem na taka wersje jak przetestowalem w poradniku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Flashowales kernel, teraz sflashuj caly syatem na taka wersje jak przetestowalem w poradniku. a jak to zrobić ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Spróbuj rootować na tym sofcie - https://www.dropbox.com/s/1jcb3dd7r3mew1y/XEO-I9060IXCU0AOA1-20150109094802.zip?dl=0ja mam ten i root się udał wg poradnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Spróbuj rootować na tym sofcie - https://www.dropbox.com/s/1jcb3dd7r3mew1y/XEO-I9060IXCU0AOA1-20150109094802.zip?dl=0ja mam ten i root się udał wg poradnika. Czekaj... To znaczy że ja mam zainstalować ten soft na telefonie ? Jak tak to jak, a jak nie to co mam z tym zrobić bo nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 W paczce jest plik tar.md5 , wypakuj go. W paczce z tematu z rootem masz tez odina, przez niego sflashuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 W paczce jest plik tar.md5 , wypakuj go. W paczce z tematu z rootem masz tez odina, przez niego sflashuj.Ale w której tabelce mam to zrobić ? Bo jest kilka, mam to zrobić tak ?:1. Odpalić odin i telefon w trybie download podłączyć2. wczytać ten plik do tabelki3. Kliknąć start ? : PA ok zrobiłem to co mówiłeś tylko teraz sensor działa ale za to roota nie ma, jak żyć XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Teraz wykonaj go ponownie wedlug instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dobra spróbuje, dam znać Dalej nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 @Gronie 2013 i jak idzie postęp? Próbowałeś factory reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gronie 2013 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 nie próbowałem, ale jak mam to zrobić to potrzebuje jakiegoś programu do backupu, taki jak jest np. w Huawei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Kolego, w ramach wyjasnienia, flashowac potrafisz przez odina? Zaproponuje to, ze zrobie backup wlasnego syatemu z kernelem, abTy go zflashujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gronie 2013
Witam. Niedawno zrootowałem telefon, i mam problem z sensorem (nie mogę obracać ekranu, tak jakby w ogóle nie miał ruchu). Zrobiłem wszystko według tego poradnika: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4740-samsung-galaxy-grand-neo-plus-root-krok-po-kroku/wszystko ładnie chodzi tylko nie ten sensor, czy ktoś może pomóc ? Tutaj macie screen z HwModuleTest:
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi