King_Stone_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Rom jest mieszanką OmniRoma, Samsungowskiego TouchWiza i stocka Sony Xperii. Jest to android 4.4.2 KIT KAT! Android version 4.4.2 All of the amazing OmniROM features + cherry pics Super clean Great battery life GPS fast lock Custom hosts file for ad-blocking Pre-rooted using Chainfire's SuperSU Lots of free RAM - you can have more opened apps! Aroma installer with lots of options Samsung apps: launcher, text-to-speech, memo and weather (more coming!) from eswarvf Sony apps: walkman, launcher and theme (more coming!) from eswarvf, ibanez7 and thomassafca Contacts+ for contacts and messages with Facebook sync and much more! Adaway for ad-blocking Galaxy Lockscreen app with an exact replica of the S4 lockscreen! Galaxy S5 (from bjtmosfet) and Google Nexus bootanimations! AC!D Audio Engine 8.3 featuring Sony ClearAudio+, Beats Audio Engine, Dolby Digital Plus and Sony xLoud from Rizal Lovins for a perfect audio Zipalign apps on boot Option to debloat ROM while installing Galaxy S5 alarms, notifications, ringtones and UI sounds from eswarvf 1. Reboot do recovery. 2. Instalujemy Rom (Aroma). 3. Instalujemy Gapps. Link: http://www.mediafire.com/download/b5hjm862oc1lh87/LostVirginityV2.zip XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2751611 Linki z pierwszego postu nie działają (patrz str. 13). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Testował ktoś?Wszystko działa? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Nie powinno być żadnych bugów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1337 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Wiadomo coś na temat flasha? działa jak na stockowym romie s3mini czy potrzebna jest kombinatoryka jak w romach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Co masz na myśli używając słowa "kombinataryka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1337 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 4 godziny temu, NeoCM napisał: Co masz na myśli używając słowa "kombinataryka" ? Dolphin + Jetpack + Cracked FlashPlayer v11, które notabene nie ze wszystkim daje rade, na stockowym romie nie potrzeba w/w apps np. w Chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Na każdym romie nie potrzeba. To tylko własna "inicjatywa" co się chce mieć i co używać. Romy oparte na AOSP - nie mają dużo serowników ze stockowych romów, nie zawsze są tak rozbudowane. Dlatego nie raz jest gorszy dźwięk czy aparat. Ja. nie używam chrome na telefonach, jest dano żerna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1337 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 1 godzinę temu, NeoCM napisał: Na każdym romie nie potrzeba. To tylko własna "inicjatywa" co się chce mieć i co używać. Romy oparte na AOSP - nie mają dużo serowników ze stockowych romów, nie zawsze są tak rozbudowane. Dlatego nie raz jest gorszy dźwięk czy aparat. Ja. nie używam chrome na telefonach, jest dano żerna. Jeżeli nie chrome to? Dolphin, CM Browser? Czy coś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja używam stockowej. Akurat na Huawei. I 3 razy szybciej działa niż ta chrome. Niegdyś używałem Dolphin, ale teraz się ich narobiło, że nie wiadomo z których korzystać. Prawda jest taka, że bez adblockera nie ma co przeglądać na nich internetu. Jak już mam polecać z tych "powiedzmy" topowych.. to polecam FF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czy jakiś geniusz wie jak włączyć motyw z Xperii?! Bo szukam i nie mogę znaleźć za Koreę. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Niema w ustawieniach opcji motywy? Przecież to zmodowany Omni Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jednak jest, w weekend ponownie zainstaluje, bo jestem na CM 11 z f2f a LV v2 działa tylko z ext4. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka EDIT: Dziś ponownie zainstalowałem jednak motywu Xperii Z2 nie ma. Szkoda. Rom mogę polecić, jednak nie oczekujcie najnowszych launcherów Xperi i TouchWiz'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi