Locz33k Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Cześć. Mam pytanko czy jest może ROM z nakładką iOS'a? Na S3-ke z wersją NFC.Szukałem po #wujku, nie znalazłem.[emoji35] [emoji35] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @bANIKGames Zostają ci tylko wgranie Theme lub inne Launchery symulujące to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Budowane są romy na launcherach w/w, ale to tylko nakładki. Nie cieszą się jakimś specjalnym zainteresowaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 poza tym, większość z nich to apki wyświetlające reklamy, które czasami nawet nie są do końca po angielsku nie polecam, już lepszy stella launcher 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ok dzięki, można close [emoji4] [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi