DaRkShAdOw Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Mój problem polega na tym że nie mogę zainstalować ani żadnego CM ani Gapps'ów przez CWM 6.0.2.8, niby jest ono stałe a jednak tymczasowe, ale mniejsza z tym, gdy po wipe próbuje zainstalowac cm pojawia sie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 problem rozwiązany, zainstalowalem kernel chrono, potem twrp i poszło gładko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wgraj nowsze recovery. (stałe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 myślisz że nie próbowałem? o tym pomyślałem odrazu jak ten błąd się pojawił, ale nie mogłem znaleźć żadnego innego a TWRP wymaga kernela chrono kiedy cm musi być instalowany na stock kernelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 TWRP Menager ze sklepu i dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw jaki rom chcesz wgrać?/edit dobra widzę po ss @King_Stone_69 nie ma żadnych oficjalnych custom recovery na niego,@DaRkShAdOw wgraj na chwilę cm10.2 albo cm11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zamknij temat jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 jak zawsze sam rozwiązałem swój problem xD nudziłem sie u dentysty przy czekaniu i zrobiłem jakoś Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DaRkShAdOw
Mój problem polega na tym że nie mogę zainstalować ani żadnego CM ani Gapps'ów przez CWM 6.0.2.8, niby jest ono stałe a jednak tymczasowe, ale mniejsza z tym, gdy po wipe próbuje zainstalowac cm pojawia sie to:
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi