KitLer Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witajcie. Moja mama (Już niedugo przyprowadzę całą rodzinkę na forum ) Ma Ace 2. Problem jest taki, że po wgraniu stockowego 4.1.2 z brandem od Timobajl nie przychodzą ŻADNE mms'y. Na 2.3.6 było OK. Screen jak to wygląda dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 pobierz apn'y ze strony t-mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Były robione parenaście razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Włącz transmisje danych komórkowych i dopiero pobierz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @KitLer jest to spowodowane przez samsunga i jego aktualizację, na początku denerwowało mnie to, ale teraz patrzę na to z innej strony, stary stock z JB a nie jest podatny na tę lukę Safecoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Też bym się cieszył, ale to nie mój telefon a moja mama co chwilę dostaje ważne mmsy. To co robić? Pobrać najstarszego JB czy wracać do GB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 @KitLer kolega wyżej pisał, włącz transmisję danych, jest to bug stocka, wiele ludzi się na to skarży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Huh. No to niestety powrót to GB. Nie mam wykupionego pakietu danych na tym numerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @KitLer to pobierz textre, a tak na marginesie, nie zauważyłeś że tak czy inaczej każdy android odpala sobie dane mobilne by pobrać MMS'a? i nie zżera z konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Huh? Nie patrzyłem na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KitLer
Witajcie. Moja mama (Już niedugo przyprowadzę całą rodzinkę na forum ) Ma Ace 2. Problem jest taki, że po wgraniu stockowego 4.1.2 z brandem od Timobajl nie przychodzą ŻADNE mms'y. Na 2.3.6 było OK. Screen jak to wygląda dodaje
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi