CyanowyLenovo Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam!Przedstawiam Wam taki ROM'ik. Pobierać, testować i cieszyć się Uwaga!Pamiętaj że każda ingerencja w telefon może spowodować jego uszkodzenie. Ja jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za usterki. Instalacja:1. Robimy tzw. Full wipe zawiera on :-Wipe Data-Factory Reset-Wipe Dalvik\ART-Format System-Forma tPreload (ewentualnie)2. ROM: Instal ZIP-> Choose From sdcard0-> wchodzimy do paczki z ROM'em i klikamy na yes3. Gaaps: Instal ZIP-> Choose From sdcard0-> wchodzimy do paczki z Gapps'ami i klikamy na yes Download:ROM:http://www.exodus-developers.net/exodus-5.1/m7/Gapps: http://gapps.cyanogenmod.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 A temat ? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @ Chodzi Ci o tą literówkę? Widzę ją teraz ale wczoraj ie zauważyłem. Już poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @up wczoraj temat byl tylko z modelem telefonu, o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @ Teraz jest dobrze? Sorry ale czasem przeoczam takie rzeczy z powodu poważnej wady wzroku. Z tego powodup rzepraszam i prosiłbym o wyrozumiałość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No ja to rozumiem to napisalem to by dla innych bylo wiadomo o co chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi