Hainsworthy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Cześć. Nabyłem Xperie Z, lecz przeszkadza mi brand/brend Orange, jest jakiś przyjemny sposób na pozbycie się tego cholerstwa?Mam najnowszy soft, 5.0.2 lolipop, jeżeli jest to do czegoś potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Wgraj CM 12 unOffical.Łapaj linka -- http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/3549-[sony-Xperia-Z]-CyanogenMod-12---nieoficjalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hainsworthy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 A jeżeli bym chciał stockową 5.0.2 z nakładką od sonego? Idzie gdzieś to dostać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Tylko wiąże się z utratą gwarancji Nie wiem, ale chyba nie, nie jestem pewien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hainsworthy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Gwarancji już nie mam, bo telefon był używany. Ewentualnie kończy się w grudniu tego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ok.To sprawdź i napisz.Ale jak nie chcesz brandu od Orange, to zainstaluj CM 12 i pisz co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hainsworthy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Gwarancji z tego co widze, to już nie ma, no ale CM 12 jest jakiś taki inny, jednak nakładka od sony robi swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 @Hainsworthy Zatrzymaj się w tym co robisz!!nic nie zrobisz, nie wgrasz żadnych custom romów, możesz tylko uwalić bootloader, gdyż orange blokuję możliwość odblokowania bootloadera, jedynie co na chwilę obecną możesz zrobić to wgrać niebrandowany stock+root+xposed+moduły+i ewentualnie monster ui 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Omg. [emoji24] Sorry za pomyłke, zapomniałem że Orange blokuje BL [emoji567][emoji680] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hainsworthy Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No właśnie chce nie brandowany stock, ale 5.0.2 lolipop z nakładką od sony ;v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 @Hainsworthy proszę, stocki niebranowanehttp://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/ftf-10-6-0-454-customized-t3114078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hainsworthy
Cześć. Nabyłem Xperie Z, lecz przeszkadza mi brand/brend Orange, jest jakiś przyjemny sposób na pozbycie się tego cholerstwa?
Mam najnowszy soft, 5.0.2 lolipop, jeżeli jest to do czegoś potrzebne.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi