r0xden Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witam. W tym poradniku pokażę Wam jak zdjąć simlocka w Galaxy Mini 2. Wymagania: - Posiadanie stocka na telefonie 1. Wyjmij kartę SIM z telefonu.2. Najpierw sprawdzamy czy mamy simlocka wystukując w dialerze *#7465625# i jeśli przy pkt 1 widnieje ON, to mamy simlocka.3. Wystukaj *#197328640# i wybierz [1] DEBUG SCREEN. 4. Wybierz [8] PHONE CONTROL a później [6] NETWORK LOCK. 5. Wybierz [4] NW LOCK NV DATA INITIALIZE. Telefon "zawiesi się" na minutę lub dłużej. 6. Uruchom ponownie telefon i wykręć *#7465625#. Telefon już nie powinien mieć simlocka. Opcjonalnie można zrobić wipe data. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 A w iPhonie 4 angielskiej wersji też można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 @Manius hah, nieee, to w ogóle inna platforma, poza tym w iphonie by odblokować sim musisz zaniżyć baseband 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ale da rade zdjąć za darmo bo w salonie chcą ode mnie 500 zł za zdjęcie simlocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korti Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 xD drożej niż telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 @Manius niby tak, jednak ten portal jest poświęcony Cyanogenmodzie oraz androidzie jak i tym podobnepoza tym dla mnie iphone to czarna magia xD nie w użytkowaniu tylko w modowaniu, wiem tylko że da się zmodować dając JB i wgrywając modyfikacje z cydi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi