Wruum Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Witam. Otóż z racji, że posiadam 2.3.4 chciałem wgrać LegacyXperia bo tak mi doradzili no i...jest problem. Czy aktualizacja jest możliwa np pc companion czy czym to się tam aktualizuję, jeżeli mi pisze BOOTLOADER UNLOCK ALLOWED NO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eurodancer Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Poszukaj na necie. Od razu po wpisaniu w google masz co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wruum Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 W przypadku Bootloader unlock allowed: No jest sprawa trudniejsza. Rzadko spotykany status, zazwyczaj w smartfonach od operatora Orange wymaga oddania telefonu do serwisu lub szukania osoby, która posiada fachowy sprzęt.czyli nic nie zrobię.A czy wgranie android 4 ice sandwitch jest możliwe do wgrania z zablokowanym bootloadeem? bo to chyba to jak wchodzę w pc companion to pisze mi, czy zaktualizować telefon bo jest nowa aktualizacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 możesz zaktualizować przez Flashtool do andka 4.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wruum Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zrobiłem do ICSa ale nie wiem czy nie wrócić do 2.3.4 bo widzęsame negatywne opinie o ICSie....Dodatkowo NIE MOGĘ ZROBIĆ ROOTA do ICSa........ używałem róznych programów i poradników i nic... po aktualizacji miałem starą ikonę z GB chyba superuser dalem usun aktualizację i calkiem zniknela. wtedy nie bylo roota i nadal nie ma i nie wiem... a na gb miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Wruum wystarczy wgrać custom recovery i sflashować ten pliczekUPDATE-SuperSU-v2.46.zipale Ty masz zablokowany bootloader, więc nie wiem czy cwm/twrp podziałąwgraj JB 4.1chodzi lepiej od ICS na ARC S'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wruum
Witam.
Otóż z racji, że posiadam 2.3.4 chciałem wgrać LegacyXperia bo tak mi doradzili no i...jest problem. Czy aktualizacja jest możliwa np pc companion czy czym to się tam aktualizuję, jeżeli mi pisze BOOTLOADER UNLOCK ALLOWED NO ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi