DaRkShAdOw Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zarówno ja jak i całe forum nie odpowiadamy za wszelkie uceglenia urządzenia itp.Witam, chciałbym Wam zaprezentować przełącznik recovery dla Samsung Galaxy S3 Mini. Paczka stworzona Android-Andi z XDA, ale zaktualizowana przeze mnie ( ) bo recovery zawarte w paczce były już stare TWRP było w wersji 2.7.1.0, CWM w wersji 6.0.4.9(zaktualizowane do dotykowego), reszta została jak była. PS. Miałem problem ze skryptem, jak nie będzie działać to piszcie a naprawię to.Aroma RECOVERY Switcher 1.1.zipPlik otwiera się przez install zip from SD, potem dalej, dalej i wybieracie interesujące Was recovery, szczerze polecam TWRP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 W tej paczce, jest CWM I TWRP? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 CWM, TWRP, PhilZ i stock recovery@bANIKGames testuj i daj znać czy działa xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Okty. A na wersję N działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 raczej na bez N chociaż.. wgrywałeś TWRP na swój tele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 więc to powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi