DaRkShAdOw Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 ZARÓWNO JA JAK I CAŁE FORUM NIE ODPOWIADAMY ZA UCEGLENIE URZĄDZENIA ITP.Revised-P880Skopiuj folder Revised-P880 z pliku .zip na dysk C. Po tym uruchom Revised P880 Toolbox.exe i wybierz jaką operację chcesz przeprowadzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lantash Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Fajny sofcik ale wiedziałem, że to zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe.Przy próbie zrobienia czegokolwiek wywala taki błąd, przepraszam za wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Musisz dograć ''witaminki'' czyli net frameworki wszystkie, bodajze to wymaga 4.0, albo 3,5 wgraj wszystkie jakich nie masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lantash Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ok, dziękujeTylko tak kontrolnie teraz. Żeby użyć tego Revised to muszę wrócić do softu początkowego, tak?bo w stockowym sofcie w recovery nie ma tej opcji "ADB Slidload", przy rootowaniu.Zainstalowałem te Frameworki jak kazałeś ale błąd nadal wyskakuje.Może mam już za bardzo zjechany system (XP). Przeinstalować? Przeinstalowałem bo i tak czerstwo działał (windows), ale w związku z telefonem nic to nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 wszystkie witaminki jakie są dostępne, najnowszy searvice pack itp, chociaż myślę że wymagana jest minimum vista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lantash Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Próbowałem u kumpla na Win7 i lipens, więc odpuszczam ten temat. Dziękuję bardzo za poświęcony czas i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi