PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witajcie, mam pomysł by zrobić taki kreator konfiguracyjny w przypadku pisania problemu, polegał on by na wyborze urządzenia, wersji systemu, czy to jest custom rom czy stock czy Cyanogenmod oficjalny-nieoficjalny oraz Krótki opis błedu, a potem normalne pole tekstowe do opisania problemuw ten sposób automatycznie przydzielało by do odpowiedniego działo oraz odpowiednio by nazywałoCo o tym sądzicie? i jak myślicie czy technicznie to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Do mybb byl taki mod. Nie wiem czy do ipn jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 wodzu, ale można popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 fajna by była taka opcja xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Siedze nad integracja ipb z aplikacja mobilna, wiec jakbym ogarnal co i jak soe dodajw, to w pehapcu moze jakis prpsty skrypcik i bym zrobil dotego, nawet zeby z poziomu poetalu dzialalo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 ok, trzymamy kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 @PeliKan świetny pomysł. Zapytaj na forum suportu ip board Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dobre rozwiązanie dla zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 I jak? Znalazł ktoś coś do tego IP Board? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 @Pawliniak Fuck, zapomniałem napisać, byłem wtedy nad morzem i jakoś zapomniałem, ale już dziś napisałem do nich, kiedy odpiszą, natychmiast wrzucę tutaj odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi