Kakarot Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam. Zarejestrowałem sie na tutejszym forum poprzez google, aby zrobić to jak najszybciej. Niestety gdy wszedłem w ustawienia i chciałem zmienić Nazwę Wyswietlana to nie mogę tego zrobić, ponieważ wyskakuje, że hasło jest nieprawidłowe. Podczas rejestracji nie podawałem hasła, bo przecież połączyłem konto google z waszym forum. Ustawiłem też hasło lokalne, ale to nic nie zmienia. Proszę o pomoc w zmianie nazwie wyświetlanej, bo aktualna nie jest prawdziwa i atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Skorzystaj z formularza przypominania hasła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Na jaką nazwę chciałbyś zmienić? Możesz mi napisać na pw.Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi