kinomam0 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 witamszukam auto , a kryteria to:pojemny bagażnik (dzidziuś w drodze )cena od 12000-15000najlepiej w benzynie , a co za tym idzie pojemność 1.4 max żadnych bmw , audi itp Były propozycje już :mondeo - niestety w benzynie za duży silnik c4 - wypas z tym ze bagażnik małyprimera - mały wybórfusion - mały bagażnik mój faworyt to linea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 pojemny bagażnik (dzidziuś w drodze ' To zabrzmiało tak jakbyś miał zamiar tam go trzymać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 nie no aż tak pomysłowy nie jestem wiesz wózek i wszystkie akcesoria , a uwierz mi jest tego naprawdę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Renault scenic: Pojemny bagażnik fotele isofix Masywny Tani w utrzymaniu - wszędzie są części zamienne. Polecę wersje 1.5 dci - w dieslu ale zdiwisz się jak na mieście będziesz mieć spalanie na poziomie 5l. Mam megane 1.9 i prócz niezbędnych rzeczy wpakowałem w nią Ok tysiaka na naprawy ( mam ją już 5 rok). Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo24 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ok skoda to najlepszy wybór w tej klasie pod względem ceny meganka to mój drugi faworyt , a renaulta sobie zaraz lukne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 meganka to mój drugi faworytNie megane a scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi