r0xden Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Safestrap 3.75 dla Motoroli RAZR XT910! (na bazie TWRP 2.6.3.0)Nie wymaga odblokowanego bootloadera Wymagania:- root Instalacja:- zainstaluj apk- otwórz apkę i przyznaj uprawnienia roota- kliknij "agree" a później "install recovery"- gotowe Download: http://droid.cs.fau.de/Safestrap/Safestrap-umts_spyder-v3.75.apk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Szczerze mówić nie wiem o co chodzi z tym?Jest to recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Tak, to recovery na bazie TWRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dodaj tą informacje. Bo Kowalski zwykły człowiek nie będzie wiedział.W sumie jak napiszę Ci weź koło, odkręć, przełóż... a wiesz od czego to koło? Czy od ciągnika, czy od innej maszyny Jak nie napisze Ci precyzyjnie, to nie będzie wiadomo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw B. Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Hej, mam problem z zainstalowaniem tego recovery na moim Droid Razr ;P ja już mam zainstalowane, tyle że w starszej wersji i jak instaluje przez tę apkę to dalej jest ta stara wersja ;P co powinienem zrobić? a jeśli mam powrócić do recovery stockowego to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Przyznaleś uprawnienia roota apce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw B. Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Przyznaleś uprawnienia roota apce?Tak, przyznałem uprawnienia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wgraj stock i jedziesz od nowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw B. Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Wgraj stock i jedziesz od nowa;)A mógłbyś mi powiedzieć jak to zrobić na tym fonie? Bo nie mogę nigdzie znaleźć tego w necie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jest, ale niestety są zdechłe linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw B. Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jest, ale niestety są zdechłe linki.Znaczy ja mam już stocka (system), ale starego safestrap'a ;/ a jest jakiś Flash Zip żeby wgrać na tego fona tylko stockowe recovery?#edit. Odinstalowałem, zainstalowałem jeszcze raz, spróbowałem znowu i działa Thx za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosier Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 W razie czego, stockowy 4.1.2 wisi jeszcze tu: http://www.4shared.com/video/NX5NhFKY/x.html / Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU.zip / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi