Locz33k Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Cześć!Mam problem z ROM'em na S3 Mini NFC...Zainstalowałem ROM: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/2068-[Galaxy-S-III-mini]-●-★-FusionKat-Rz-●-★-v2.0-|-S5-Style-Exclusive-|Jest problem z blokadą ekranu, pomimo że ustawiłem to w ustawieniach blokady ekranu, druga sprawa to przycisk POWERGdy chce np. zrobić ss to wyłącza sie telefon i musze go ręcznie włączyć [emoji35] [emoji35] .Robiłem przed instalacją WIPE, reinstall ROM'a i dalvik cache.I problem z pamięcią wewnętrzną jest 185 mb max, a telefon ma 4GB.Dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 wtf?! to jest conajmniej dziwne... zainstaluj stocka na chwile aby zobaczyć czy są takie problemy, jak nie bd to zainstaluj rom bez wipe data 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To wina romu, zainstaluj inny lub zrób wipe data i cache, sformatuj /system i zainstaluj rom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To wina romuniema tego w liście bugów,a testowałeś,że wiesz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bugi zawsze się znajdą. Na przykład w cm 10.1 na mini 2 które wstawiłem na forum ponoć nie ma bugów. Korzystałem i wyłapałem dwa: system się samoczynnie restartuje i ładowarka samochodowa nie ładuje telefonu (ładowarka nie jest zepsuta bo ładowała razr xt910 i galaxy s3 i9301i). Albo w cm 11 w obojętnie której wersji nie wykrywało mi pamięci wewnętrznej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A musze na Stocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Korzystałem i wyłapałem dwa: system się samoczynnie restartuje może to być bug, a może to być spowodowane zbyt dużym taktowaniem procka, mi się takie coś nie zdarzało @bANIKGames wg mnie można spróbować na stocku i potem wgrać w/w rom aby sprawdzić czy to naprawde jego wina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ja nie robię overclockingu - kiedyś wujek podkręcił mi komputer, procesor nie wyrabiał, przywrócił ustawienia fabryczne w BIOSie i po chyba roku czy mniej (nie pamiętam) komp włączał się do biosu ok. 30 minut [emoji14] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ok, wszystko (nie) ok bo to samo jest./close można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Locz33k
Cześć!
Mam problem z ROM'em na S3 Mini NFC...
Zainstalowałem ROM:
http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/2068-[Galaxy-S-III-mini]-●-★-FusionKat-Rz-●-★-v2.0-|-S5-Style-Exclusive-|
Jest problem z blokadą ekranu, pomimo że ustawiłem to w ustawieniach blokady ekranu, druga sprawa to przycisk POWER
Gdy chce np. zrobić ss to wyłącza sie telefon i musze go ręcznie włączyć [emoji35] [emoji35] .
Robiłem przed instalacją WIPE, reinstall ROM'a i dalvik cache.
I problem z pamięcią wewnętrzną jest 185 mb max, a telefon ma 4GB.
Dzięki za odpowiedz.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi