CyanowyLenovo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam.Zgłaszam propozycję dodania do zaawansowanego edytora opcji spojler. Nie wszyscy ogarniają skrypt [spojler] tekst [/spojler]. Nawet ja mam z tym problem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A to musisz dać jakiś pomysł. Bo ja np nie wiem o co ci tak naprawdę chodzi.IPB to nie Vb i przesiadka się z w/w robi trochę problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Przecie spoiler jest dostepny z poziomu edytora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 3cia ikona -> wystarczy kliknąć i wyskoczy specjalne bbcode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @upChodziło mi o to, żeby była opcja w zaawansowanym edytorze widoczna opcja spojler tu na tym forum. Speóbuję też tą opcję ale jeśli nie będzie to, co ja myślę to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jest, sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Aż sprawdzę przy najbliższej okazji. Jeśli jest to temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi