SymeonS Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Więc jest taki problem, chciałbym zainstalować CWM na xperii SK17i W pliku wsadowym jest napisane, że czeka na urządzenie, debugowanie USB jest zaznaczone problem prawdopodobnie tkwi w sterownikach których nie mogę zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1333-fastboot-adb-driver-fix-dla-windows-8-z-komunikatem-wating-for-devices/to Ci powinno pomóc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 posiadasz windowsa 8/8.1? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SymeonS Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SymeonS Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki za pomoc, nie skorzystałem ale na pewno komuś innemu się przyda. Ja zainstalowałem CWM na innym komputerze z systemem win 7 i teraz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SymeonS
Więc jest taki problem, chciałbym zainstalować CWM na xperii SK17i
W pliku wsadowym jest napisane, że czeka na urządzenie, debugowanie USB jest zaznaczone problem prawdopodobnie tkwi w sterownikach których nie mogę zainstalować.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi