CyanowyLenovo Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nie ponieważ tam jest inny kernel inna rozdzielczość i inne recovery. Zostaje Ci to co masz w swoim telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jak wyżej ewentualnie może są jakieś zmodowane stocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Tak w ogóle jaki masz system i ile pamięci? Siostra w swoim F60 z brandem Play ma tylko 0,5 GB pamięci wolnej... KitKat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ja mam lopipop 5.0.1 z brandem play i na początku było coś okolo 2 gb wolnego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A ile masz ogólnie? Ona ma 4 z czego 2,5 zajmuje "reszta" a prawie 1 GB aplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 no ogólnie mam 4 gb ale wgrywalem system stockowy od nowa bo mi padł. i instalowałem brandowany przez Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 To teraz wiem, że po aktualizacji do 5.0 będzie miała pamięć. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasteczko ;> Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A mi się takie linijki pojawiają.. to tak samo zablokowany bootloader ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorutek Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 chyba tak ja mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moterrola Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ja mam odblokowany bootloader i po wgraniu tego mam tak samo. Nie działa. Jakieś inne sposoby na TWRP albo jakiekolwiek inne recovery na ten telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Jeśli masz ROOT'a już to spróbuj wgrać TWRP przez TWRP Manager do pobrania ze sklepu Google Play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moterrola Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie ma w ogóle tego modelu w TWRP Managerze. Na ten telefon nie ma żadnego custom recovery. Trzeba coś samemu skrobnąć. Dajcie mi kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 O 9.01.2016 o 11:47, ciasteczko ;> napisał: A mi się takie linijki pojawiają.. to tak samo zablokowany bootloader ? niemasz miejsca na fonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyrocoders Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Działa to na d390N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi