KitLer Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 NA WSTĘPIE ZAZNACZAM, ŻE NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA USZKODZENIA TELEFONU. ROBISZ TO NA WŁASNE RYZYKO!TWRP Recovery Download: https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=21778 Instrukcja:1 Pobieramy paczkę dedykowaną MS3952 Wrzucamy na telefon3 Sciągamy Flashify (Do pobrania w skelpie play za darmo)4 W Flashify wybieramy Recovery Image póżniej Choose a file po czym klikamy File Exploer bądź ES file exploer w zależności od tego gdzie wrzuciliśmy plik. Po wybraniu pliku klikamy Yup!5 Klikamy przycisk nad backup/restore i klikamy reboot to recovery.6 Gotowe! Jesteś właśnie w TWRP Recovery PS prostszą metodą jest wejście w ROM manager ale nie wiem czy jest tam nasz telefonikPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidolek7 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ktoś próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @KitLer bo ja wiem czy flashify to dobra apka, wiele problemów po flashify mieliśmy tu na forum, nie prościej zbootować do bootloadera i wrzucić przez fastboota custom recovery?(dla ogarniętychsureboot-bootloaderfastboot flash recovery recovery.img ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja to robiłem według poradnika. Sam tego telefonu nie flashowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 gdy tak robię pojawiają mi się przy rotoowaniu biale linijki i nic dalej nie rusza co zrobiic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Może pokaż jakie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 włsnie to wyskakuje @DaRkShAdOw co mam z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Robiłeś wszystko wg poradnika? ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Robiłeś wszystko wg poradnika? ponownie?tak wszystko robilem za każdym razem wyskakuje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 @Jakub OżógA bootloader masz odblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @[member=PeliKan" JAk mam to sprawdzic ewentualnie odblokować? @PeliKan jak to sprawdzić ewentualnie odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 To musi być zablokowany bootloader. Innego wyjścia nie ma.Zgaduję, że odblokujesz go jak inny telefon od LG.A telefon ma czysty android czy brand (Orange, Play...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Biaduń Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 A to czasem nie jest na wersję amerykańską F60? Na mojej z brandem z Orange jest podobnie. Daję recovery i error. Potrzebuje tego cyana a bez TWRP się nie uda tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @Konrad Biaduń jak masz urządzenie z orange to nic nie zrobisz, tylko root i xposed ewentualnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @KitLer jest z brandem z play wiec jak mam go odblokować? czy móglby jakiś mod napisać poradnik jak odblokować bootloadera w lg f60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Hmmm, wpisz kod serwisowy i zobacz czy masz zablokowany bootloader, tak dla pewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Hmmm, wpisz kod serwisowy i zobacz czy masz zablokowany bootloader, tak dla pewnoscia jaki jest to kod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @Jakub Ożóg http://lmgtfy.com/?q=lg+f60+searvice+code2 link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @Jakub Ożóg http://lmgtfy.com/?q=lg+f60+searvice+code2 linkdziękuję pisze ze telefon jest trawale zablokowany w każdą pozycję którą nacisnę. Więc pomożesz mi go odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @Jakub Ożóg daj mi SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 wlaśnie to jest w każdej opcji@PeliKan są SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Wiec nie odblokujesz bootloadera. Czyli nie wgrasz twrp czyli nie wgrasz żadnego cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @DaRkShAdOw a gdybym wgrał inny system stocowy nie bandowany http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=119z tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 To nic nie da. Możesz zanieść do serwisu żeby odblokowali albo kupić/poszukać kogoś kto ma JTAG BOX nim da się odblokować. Jego cena to 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Ożóg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 no trudno zostane przy tym co mam i wielkie dzięki za pomoc. a taki pyttanie czy można by wgrac do niego oprogramowanie od lg g2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi