yaomauitl Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Jest wgrany root, którego nie rozumiem. Rom, którego teraz mam często sie zawiesza. Potrzebuje pomocy miedzy innymi z zmianą roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 najpierw popraw temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 @yaomauitl Gdzieś Ty ten temat dał, w dziale dla 1+1? poprawię, nazwę też, następnym razem proszę się stosować do instrukcji zakładania tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yaomauitl Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dzięki Mój pierwszy telefon to był Desire A8181. Root dosyć prosty jak obejrzałem poradnik jak to sie robi...tego nie rozumiem i potrzebne wsparcieDzięki Mój pierwszy telefon to był Desire A8181. Root dosyć prosty jak obejrzałem poradnik jak to sie robi...tego nie rozumiem i potrzebne wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
yaomauitl
Jest wgrany root, którego nie rozumiem. Rom, którego teraz mam często sie zawiesza. Potrzebuje pomocy miedzy innymi z zmianą roota
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi