aloisy Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Stabilny | Elastyczny | Zoptymalizowany | Wspaniały DOWNLOADSposób wgywania:- Full wipe- Update recovery !!!!!!!!!!!!!!!- Wipe pamięci wewnętrznej, albo chociaż usunięcie /data/media/0/ArchiDroid- Unikanie przywracania danych przez TBTeraz tak, Archi deklaruje zmianę platformy więc poprawek raczaj nie będzie (łatki może się pojawią ale andka M nie będzie), więc przyjmujemy że to ostatnia wersja romu od tego developera.Recovery MUSI być najnowsze, a przed instalacją wymagany bezwzględny Full Wipe (nie ma poprzednich wersji więc dla mnie to oczywiste).Ja jeszcze nie testowałem, ale na dniach zamontuje bo i tak muszę czystkę w fonie zrobić.Miłego wgrywania I to za co kochamy te Romy: Edytowane 28 Lipca 2015 przez aloisy Dodano fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Mam pytanie, jak zaktualizować recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Odpalasz ROM i tam w aroma instalerze wybierasz aktualizację recovery, następnie telefon restartujesz i kontynuujesz instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 A mógłbyś trochę jaśniej, bo zielony jestem w tym temacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Odpalasz instalator i wybierasz opcje uakualnij/update (nie wiem jak w tym instalatorze) recovery a dalej jak napisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Daj znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoQl91 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Śmigam na nowym ArchiDroidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Wydaje się szybszy, ale i prądożerczy. Zobaczymy bo tak na gorąco to nie ocenianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek21 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zaktualizowałem recovery i zainstalowałem rom i powiem ,że śmiga elegancko. Płynnie, bez zacięc. Instalacja praktycznie podobna do instalacji poprzedniego roomu czyli ArchiDroid 3.02 z kilkoma drobnymi różnicami w opisie. Polecam:) Również zauważyłem zwiększony apetyt na prąd ale jeśli chodzi o działanie nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zauważył em że facebook zdecydowanie przyspieszył Ładowanie baterii wydłużyło się blisko dwukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 prosiłbym o udostępnienie SS'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 I tu jest problem. Chciałem to zrobić a zauwazayłem że apka archiego zniknęła a skrót power+home nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 to co za problem ściągnąć apke do SS z marketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Wolę jak wypowie się sam twórca. Może zapomniał o apce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 to 1 wersja romu, na pewno wyda w updacie te apke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zobaczymy czy update w ogóle wyjdzie. W ustawieniach zasilania jest opcja uaktywnienia oraz inną kombinacją klawiszy - power+vol- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Kycler Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam,mam problem z bluetooth w połączeniu z zestawem głośnomówiącym.Same trzaski tylko słychać. Można to jakoś rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wyłącz nfc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Kycler Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 wyłączenie nfc nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 no to nic tylko czekać na update, pamiętaj o zgłoszeniu bugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A reflash próbowałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valliathe Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jak zrobić full wipe na ClockworkMod Recovery v6.0.4.6 i czy mogę zainstalować ten system z tym recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Recovery jest w Romie. Wystarczy pobrać, uruchomić instalacje i wybrać update recovery/samo recovery - czy jeszcze inaczej.Kiedy masz już recovery wybierz opcję czysta instalacja - instalator za ciebie zrobi wszystkie czyszczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 cwm musi być w wersji najnowszejfull wipe towipe data&Factory reset orazwipe cachewipe dalvikwipe /system 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi