Pawliniak Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ktoś popsuł 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ciekawe kto [emoji14] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ty? xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 o a teraz działa.. XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Tak, oczywiście najlepiej na mnie zwalić [emoji14] Ja sprawdze w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Uprzejmie proszę by jednak powrócić do wątku tejże całej sprawy, trzeba się dowiedzieć, dlaczego się tak dzieje i jak to naprawić, ja postaram się coś wykombinować dziś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A wcześniej nikt nie zgłaszał z tym problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nikt nie zgłaszał takich problemów. Wersja mobilna ostatnio była wdrażana, ale nie powinno to szkodzić forum. Taptalk też nie działa? U mnie również wszystko poprawnie funkcjonuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jak wczoraj klikałem to były widoczne do ponownego wczytania stronyWłaśnie dałem Ci likea widzisz go? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 sprawdźcie ping wasz pingtest.net 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ja sprawdze jak będę na PC jeszcze kilka godz. nie mam takiej możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 U mnie wszystko działa obecnie również 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Też mam ten problem i zauważyłem to już na początku zarejestrowania się na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mój ping to 32 msmiałem podobnie, około dzień, dwa po rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 a może wasze klikacze (myszki) się już psują? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Sugerujesz, że za dużo klikamy?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Na nowym koncie też bez problemów :< 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Poczekaj trochę na początku też miałem wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Okej, oczyściłem ustawienia i przebudowałem wszystko na forum. Proszę się wylogować i zalogować jeszcze raz najlepiej w trybie incognito 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 mam przyczyne, poprostu jakby zmalał dzienny limit polubień aby to sprawdzić wystarczy kliknąć prawym przyciskiem na przycisk "Polub ten post" i otwórz odnośnik na nowej karcie i wtedy bd Nie masz uprawnień do tego![#10127]Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 @DaRkShAdOw limit limitem, ale jemu w ogóle nie działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 To prawda zdarzało się, że tuż po zalogowaniu był problem ale widzę, że na razie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @Archie111 proszę testować 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Już 2 dzień nie mam problemu z likeowaniem Chyba kryzys zażegnany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Bardzo mnie to cieszy. Zamykam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi