Archie111 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam Tak jak w temacie mam problem z polubieniem postów działa to wybiórczo. Raz mogę kliknąć bez problemu a raz kompletnie przycisk nie reaguje. Testowałem stronę forum na przeglądarkach Fire Fox i Internet Explorer z takim samym skutkiem. Prosiłbym o jakieś rady 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 u mnie działa jak widzisz od jakiego czasy tak jest? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Hehe działa na tych co mają mało punktów a serio to trochę nie fajnie bo chcąc się odwdzięczyć za pomoc nie mogę nic zrobić po za podziękowaniem w poście. Miałem tak już dzień, dwa po zarejestrowaniu się na forum ale tak sporadycznie, a teraz jest to bardzo uciążliwe wręcz Nawet teraz próbując pulubić Twój post jest to nie wykonalne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korti Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Zainstaluj Opere 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Spróbuje ale jak nie da rady to się wkurzę Ciekawe czy ktoś jeszcze ma podobny problem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja mam operę, jak ona nie pomoże to już niewiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ok dziękuję jak będę w domu to sprawdzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 ja mam Lisa, nie zawodnie działa na nim forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 To może mam jakąś wtyczkę nieaktualną? Ale 2 przeglądarki mają ten sam problem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 @Archie111 po kliknięciu chwile trzeba poczekać. Może strona nie do końca się ładuje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Tylko ze wygląda jakby załadowała się całkowicie, fakt czasami z opóźnieniem like się włączał ale czasem i po 1h nic się nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Godzinę patrzyłeś czy załaduje się like? Cóż za poświęcenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Czego nie robi się dla ludzi [emoji14] jak czytałem sobie poradniki na forum to na 2ej karcie co jakiś czas sprawdzałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Spróbuj wyczyścić ciacha w przeglądarce ctrl+f5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 @PeliKan na telefonie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Spróbuję, tylko że explorer ma ten sam kłopot a wcale go nie używam :/A właśnie spróbuję polubić wasze posty przez tapatalkNiby się udało, widzicie te like'i ? Nie wiem jak u was ale u mnie po odświeżeniu strony like'i znikają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Niema tych lajków [emoji14] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A możliwe, że to problem forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Zobaczymy, a tu wkraczam ja :3Jaki system, jka przegladarka (z numerem wersji) i najlepiej, jakbys dal przyklad postu w ktorym nie dziala. Moze przerwa w dostawie internetow? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Win 8.1, firefox/internet explorer (jak będę w domu podam nr wersji bo piszę z tela), choćby ten w którym zgłaszam problem (mam na myśli wszystkie posty w temacie) a tak naprawdę to w każdym temacie na forum ale wybiórczo. Przerwa nie wchodzi w grę ponieważ to się dzieje wzasadzie każdego dniaDziwne jest jeszcze to, że jak like'uje z tapatalk to też się nie pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 spróbuj na telefonie przez przeglądarkę polajkować, mi idzie bez problemu na pc... hmmm... chyba wiem, wgraj aktualizacje adobe flash player. oraz javy, możliwe że to pomoże 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 O to dobra myśl, jak będę miał dostęp do PCa to spróbuje, dzięki wszystkim dam znać potem co i jak ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Poddaję się wtyczki mam aktualne a Opera ma ten sam problem :/ @dasiek tak jak mówiłem podaje wersje przeglądarek: Firefox - 39.0Internet Explorer - 11.0Opera - 30.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 hah teraz mi nie działa xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 a mi działa jak i działało wcześniej xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie111 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 To chyba jednak problem z forum innego wyjścia nie ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi